Huoh! Ollaan snorklailtu tanaan. Iltapaiva meni ihmeellisia kaloja ja koralleja tutkaillessa. En edes tieda mita ne kaikki kalat oli! Oli sateenkaarenvarista, nemon nakosia ja vaikka mita. Siella vaan polskuteltiin kalaparvien seassa! Joku pikkuruinen keltainen kala tykastyi meihin ja ui vuorotellen koko ajan meidan edessa. Siis ainakin tunnin! Ihan sama mita tehtiin tai minne pain mentiin! Se luovutti vasta ihan rannassa, kun vetta oli enaa nilkkoihin asti. On se vedenalainen maailma vaan sitten janna!

Eilinen meni chillaillessa. Maattin rannalla, uitiin meressa, kaveltiin ympariinsa. Illalla auringon laskiessa kaytiin ihanassa aloeverahieronnassa. Teki kylla hyvaa iholle auringossa olon jalkeen.

Toissa paivana vuokrattiin skootterit ja ajeltiin ympari saarta. Teita voi sanoa teiksi, jos kayttaa paljon mielikuvitusta. Valilla oli pientareet sortuneet ja kuoppia vahan siella sun taalla. Hurjat maet vuoristossa ja vasemmanpuoleinen liikenne eivat yhtaan ainakaan helpottaneet hurjastelua. Ai ja mitka liikennesaannot? Valilla vahan jannitti...

Bongattiin kartalta joku nakoalapaikka ja paatettiin menna katsastamaan se. Ajeltiin skoottereilla kartan mukaan ja tiet vaan pieneni ja pieneni. Valilla oli niin jyrkkia makia, ettei skootterin reppana jaksanut menna, vaikka kuinka otti vauhtia. Tulipahan ajettua skootterilla enduroa. Jotkut saksalaiset hurjasteli meidan ohi enduroillaan, me vaan vaannettin lisaa vauhtia skootteriin. Lopulta kulku kavi kuitenkin mopoille ylivoimaiseksi ja oli pakko laittaa mopot parkkiin johonkin puskaan ja jatkaa matkaa jalan. Kiivettiin pienta polkua ja vihdoin paasimme perille. Korkealle vuoren rinteelle oli rakennettu maja, jossa hengaili paikallisia ja yksi turisti. Tyypit vaan makoili ja poltteli bongia. Reggae soi taustalla. Maisema oli aivan uskomaton! Istuttiin vaan ja tuijotettiin nakymaa. Merta, vuoria ja viidakkoa. Ihan kuin olis ollu jossain Tarzanin majassa.

Horpittiin limpparetamme siina, kun miehet nousi ja kaivo hillittomat veitset jostain. Hetki jo mietittiin, et olikohan naa nyt sit viimoset maisemat mita nahdaan! :D No ei ollu, tyypit vaan alkoi grillaamaan. Kalaa tikun nokassa. Ei sitten kuitenkaan jaaty syomaan, koska skootterit piti palauttaa ennen pimeaa. 

Matkalla kaytiin myos syottamassa norsuille banaaneja. Vahan saalitti ne siina aitauksessa, mut meille vakuutettiin, etta ne paasee viidakkoon temmeltamaan valilla. Pidettiin sylissa myos pienta vauva-apinaa. Se oli yritti vieda kaiken mista sai kiinni. Aurinkolasit, korvikset, hiuslenkit... Oli se kylla sopo!

Huomenna on aika jattaa Koh Phangan ja siirtya Koh Taolle. Siella ohjelmassa on ainakin sukeltamista...

Sinituulia